Referenssit

Menddie.com

Menddie on vaatteiden korjausta välittävä alusta. Alustan kehitykseen sisältyy käyttäjälle näkyvien sivujen lisäksi kattava taustajärjestelmä.

Monimutkaisetkin verkkoratkaisut rakentuu tehokkaasti ja kommunikointi on erittäin selkeää. Taitavaa työtä!

- Leevi Vahvelainen, palvelumuotoilija - Menddie Oy

Gvodata.com

Global Vending Oy on elintarvikealan toimija. Gvodata.com on yrityksen kattava toiminnanohjausjärjestelmä, johon sisältyy kaikkea varastonhallinnasta maksujärjestelmiin.

"Parasta Gvodatassa on se, että kaikki löytyy nopeasti samasta paikasta. Jos vaikka jossain välipala-automaatissa on ongelma, pääsen muutamalla klikkauksella katsomaan asiakkaan yhteystiedot, tilan aukioloajat ja saan ajo-ohjeet kohteeseen."

- Jarkko Juho, perustaja - Global Vending Oy

Janitor.fi

Janitor Oy on merkittävä kiinteistöhoidon toimija Hyvinkäällä. Suunnittelimme ja toteutimme yrityksen kotisivut sisältöä myöten.

Koko projekti toteutettiin lyhyiden puhelinpalavereiden pohjalta, jolloin asiakas pystyi keskittymään oman liiketoimintansa pyörittämiseen. Nettisivujen päivittäminen ei siis välttämättä vaadi suurta työmäärää asiakkaalta, mikäli tekninen puoli ja sisällöntuotanto ulkoistetaan.

Blomcompany.fi

Blom Company Oy on johdon luotettava kumppani rekrytoinneissa ja organisaation kehittämisessä. Suunnittelimme yritykselle pelkistetyn tyylikkäät sivut, joita koristaa arvokkaan tuntuinen väriteema.

Projekti kesti vain noin viikon tarjouksen hyväksymisestä sivujen julkaisemiseen. Yhteistyö sujui molempiin suuntiin tehokkaasti ja toimivasti.

Onnistuneiden kotisivujen tekemisessä ei siis tarvitse mennä kuukausia. Tyypillisesti rajoittava tekijä onkin asiakkaan omat kiireet, jotka otamme huomioon työskentelyssä.

Snacktime.fi

Snacktime vuokraa välipala-automaatteja. Snacktime.fi-myyntisivut ovat tiivis infopaketti ja kätevä yhteydenottokanava tuleville asiakkaille.

"Uudet sivut selkeyttivät valtavasti käyttäjäkokemusta. Nyt asiakas löytää tarvitsemansa tiedon ja saa meihin helposti yhteyden esimerkiksi reaaliaikaisen chatin avulla."

- Jarkko Juho, perustaja - Snacktime

chat_bubble close